Costuri si Livrari

Costuri si livrari

Livrarea produselor :

Dupa plasarea comenzii veti fi contactat telefonic pentru confirmarea produselor comandate si pentru a stabili detaliile privind locatia unde doriti sa se faca livrarea (acasa, birou sau alt loc), intervalul de timp in care sunteti la adresa respectiva, alte date de contact, pentru cazul in care doriti sa preia alta persoana coletul.

Costuri de livrare:

  • In tara livrarea se face in 24-48 H – cost transport – 19.00 Ron
  • Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 125.00 lei, transportul este GRATUIT.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat al producatorului. Curierul nu este autorizat sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii pentru primirea produselor si achitarii contravalorii acestora. Vanzatorul poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate numai daca exista un document incheiat intre cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

Taxa de livrare este afisata in momentul in care este comandat produsul, in pagina Cosul de cumparaturi.Verificati daca coletul livrat este insotit de factura .

Pentru orice informatii legate de livrare, va rugam sa ne contactati:

Modalitati de livrare

  • In tara – expedierea produselor este efectuata prin DPD Curier, agentie de curierat rapid cu acoperire nationala, livrarile efectuandu-se in sistemul „usa in usa”. Produsele sunt livrate la adresa specificata in formularul de comanda.

Termene de livrare

Toate comenzile sunt prioritare, magazinul nostru depunand toate eforturile sa micsoreze timpul de livrare si sa eficieniizeze toate etapele legate de procesul logistic.

Termenul de livrare este stabilit in functie de:

  • Existenta produsului pe stoc – daca produsul se afla pe stoc, livrarea este efectuata in termen de 24 ore. In situatia in care produsul nu se afla pe stoc, termenul de livrare este comunicat in momentul comenzii.
  • Modalitatea de plata aleasa – daca produsele se achita prin Ordin de plata, sau varsamant in cont, livrarea se va efectua dupa confirmarea platii in banca.
  • Ora la care se face comanda – in cazul in care comanda este plasata in a doua parte a zilei sau in afara programului nostru de lucru, produsele se livreaza a doua zi sau in prima zi lucratoare.
  • Conditii speciale – in conditii speciale (produse din import care au termene prelungite de livrare sau necesita comenzi speciale), timpul de livrare poate fi mai lung. Acesta va fi comunicat clientului in momentul comenzii.

spacer
Website detinut de ROSTAMP GRAVURA S.R.L., CIF: RO37779857, Reg.Com: J27/665/2017

rostamp.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.